Få penge til bedre bredbånd
16.08.2018

Hvis du har dårlig bredbåndsforbindelse, kan du gå sammen med dine naboer og søge penge til en bedre forbindelse. Energistyrelsen har en pulje til bredbånd, og samtidig uddeler Holbæk Kommune nu tilskud til bredbåndsprojekter.

Folkeskolen er førsteprioritet i nyt arbejdsprogram
16.08.2018

PRESSEMEDDELELSE | Et stort flertal i kommunalbestyrelsen har for første gang i historien godkendt et arbejdsprogram. Folkeskolen er førsteprioritet, og herudover er der fokus på beskæftigelsesområdet, ældreområdet og grønne løsninger.

Lukning af boldbaner
15.08.2018

Den danske sommer har været mere end almindelig varm og tør. Det er bl.a. gået hårdt ud over græsset på Holbæk Kommunes boldbaner.

Afbrændingsforbuddet er ophævet
14.08.2018

De sidste dages heftige og rigelige regn har fået bugt med det kritiske tørkeindeks. Så nu er forbuddet mod al afbrænding ophævet.

Folkeskolen tæt på dig
14.08.2018

PRESSEMEDDELELSE | Folkeskolen – tæt på dig. Det er sloganet i en ny film om Holbæk Kommunes folkeskole. Sammen med andre tiltag skal filmen vise folkeskolens mange positive sider.

Vandrende gennem naturperler
14.08.2018

For 10. gang skal dine travesko kridtes, når årets vandrefestival starter. Hele 21 ruter bliver mellem den 18. august og den 9. september betrådt af aktive vandrere. Turene strækker sig ud til mange kroge af Holbæk Kommune.

Sommersjov i Holbæk Kommune
07.08.2018

Friske børn og unge kaster sig ud i tennisspillet i årets sommerferie. Sommerlejren i Holbæk Tennisklub er én ud af mange aktiviteter for børn og unge i Holbæk Kommune.

Markant fald i ledigheden
02.08.2018

PRESSEMEDDELELSE | Opsvinget er for alvor kommet til Holbæk Kommune. Over det sidste år er antallet af forsikrede ledige faldet med godt tolv procent, hvilket er langt mere end på landsplan.

Alger
29.07.2018

Vi har mange alger flere steder omkring fjorden, og det er derfor en god idé at følge en række anbefalinger.

Forsikring af frivillige
29.07.2018

Frivillige, der yder en indsats på kommunens institutioner, vil fremover været forsikret af Holbæk Kommune. Det besluttede kommunalbestyrelsen på deres seneste møde den 27. juni.

25.05.2018

Mette Wallin